Birkaç Basit adımda I Phone Hızlandırma - Bilgisayar, Windows Sorunları ve Çözümleri, Teknoloji Haberleri

YENİ

Birkaç Basit adımda I Phone Hızlandırma

I Phone Hızlandırma 2017

1-) Öncelikle ios cep telefonunuzdaki gereksiz uygulamaları kaldırın. Gereksiz programlar hep depolama alanınızı kısar hem de işletim sistemine yük olduğu için telefonda kasmalara sebep olur.

2-) Kullandığınız uygulama ile işiniz bittiyse home tuşuna iki kez basıp son kullanılan uygulama listesinden uygulamayı kaldırın. Bu Ram belleğin kullanım miktarını azaltıp telefonu hızlandıracaktır.

3-) Resim, müzik ve video galerinize bakın. Eski tarihli ve çok kullanmadığınız dosyaları bilgisayarınıza kopyalayıp telefondan silin. Gereksiz dosyalar galeriyi şişirir ve telefonun yavaşlamasına neden olur.

4-) İnternet tarayıcısının geçmişini ve tüm çerezleri silerek hem tarayıcının hızlanmasını hem de depolama alanının artmasını sağlayabilirsiniz. Bunun için Tarayıcı>Ayarlar>Geçmişi Sil yolunu takip edebilirsiniz.

5-) Otomatik güncelleme ve yükleme seçeneklerini devre dışı bırakın. I Pad tabletinize yüklediğiniz bir uygulama senkronize olarak I Phone telefonunuza da yüklenebilir. Bu da telefonda kullanmayacağınız uygulamanın gereksiz yere yüklenmiş olması demektir.

6-) Birkaç (3-5) günde bir telefonu kapatıp açın. Telefonun kapatılması daha önce kullanılıp Ram bellek üzerinde alan harcayan uygulama kalıntılarını sıfırlar. Yeni açılan telefonda kullanılan Ram bellek miktarı düşük olacaktır. Bu da telefonun daha seri çalışmasını sağlayacaktır.